Prijzen

flyboard-sensation-almere-amsterdam-vrouwFlyboard Sensation Almere/Amsterdam hanteert een duidelijk prijsbeleid. Je weet meteen wat de Flyboard prijzen zijn om de ultieme kick op watersportgebied te mogen beleven.

Prijs per sessie van 20 minuten € 55.
5 rittenkaart (5 sessies van 20 minuten) € 250 Geldig voor één persoon (Niet overdraagbaar!).
Groep van 5 tot 10 personen € 50 per persoon, per sessie.
Groepen vanaf 10 personen op prijs op aanvraag.

Flyboarden en daarna lekker barbecuen? Flyboard Sensation verzorgt alles voor je. Voor € 75 per persoon kun je flyboarden en je daarna tegoed doen aan een volledig verzorgde barbecue. Deze prijs geldt voor groepen van minimaal 6 personen en is zonder je eventuele drankjes. Wil je niet flyboarden maar wel lekker mee barbecuen? Dat kan voor € 18,50 (excl. drankjes). Neem voor meer info contact met ons op.

Leuk!
Geef eens een FlyBoard Sensation Aalsmeer / Amsterdam sessie van 20 minuten cadeau aan een vriend of vriendin. Voor slechts € 55 biedt je ze de ultieme kick op het gebied van watersport en een dag die ze nooit meer zullen vergeten.

Onze prijzen zijn altijd inclusief:

  • Instructie
  • Wetsuit
  • Zwemvest (verplicht)
  • Helm (tot 16 jaar verplicht)
  • BTW

Flyboard Sensation Aalsmeer / Amsterdam verzorgt tevens Flyboard arrangementen van een halve of hele dag op onze locatie in Aalsmeer, of één van onze locaties in de regio Amsterdam. Wil je meer weten over onze arrangementen of heb je een andere vraag? Klik hier voor ons contactformulier.

1

€ 55,-

Losse sessie
20 minuten
(inclusief instructie)
2

€ 250,-*

5 rittenkaart
(5 sessies van 20 minuten)
*Geldig voor één persoon
3

€ 50,-

Groep van 5 tot 10 personen
Prijs per sessie per persoon
Grotere groepen, prijs op aanvraag
4

€ 75,-*

Flyboarden en BBQ
(Prijs p.p. min. 6 personen)
*Excl. drankjes