Instructies

Flyboarden is veel makkelijker dan je denkt. Als je je afvraagt hoe moeilijk  het is . . . . Je krijgt van ons de juiste instructies en vrijwel iedereen kan binnen 5 minuten op de Flyboard staan.

flyboard-sensation-instructie

Binnen 20 minuten heb je de basisbeginselen onder de knie en beweeg je soepel over het water. De één leert sneller dan de ander, maar vrijwel iedereen sluit de eerste sessie af met een onvergetelijke ervaring en het wordt elke volgende keer alleen maar leuker en beter.

Een waterscooter zorgt voor de voortstuwing van de Flyboard. Door gebruik te maken van unieke en gepatenteerde adapters, heeft bedenker Frank Zapata van Zapata Racing een gewone waterscooter omgetoverd in een watersport sensatie. De voortstuwing van de waterscooter wordt via een lange en flexibele slang naar de Flyboard geleid en met simpele bewegingen kan de Flyboarder elke gewenste beweging maken. Alle voortstuwing van de waterscooter wordt door de slang naar de Flyboard geleid waardoor de waterscooter de Flyboard volgt. Dit geeft de Flyboarder de vrijheid om alle richtingen op te gaan, zelfs onder water.

Het Flyboard heeft zijn eigen drijfvermogen en drijft daardoor dus op het water. Dit maakt het moment voor de start ook wat makkelijker voor de Flyboarder. Als je onze video hier onder bekijkt kun je zien hoe het werkt. Het komt er in het kort op neer dat je kunt vliegen boven het water, door het water (onder water) met complete vrijheid van beweging zonder enig risico op blessures. Wij kunnen je verzekeren dat Flyboarden echt heel veilig is.

De Flyboards die wij bij Flyboard Sensation Aalsmeer / Amsterdam gebruiken is de versie voor twee personen, dit betekend dat er altijd één persoon op de waterscooter zit (je instructeur) en één persoon op de Flyboard staat. Deze versie is het makkelijkst te leren en geeft veel bewegingsvrijheid door simpelweg je voeten te bewegen.

Wil je ook graag deze onvergetelijke sensatie een keertje beleven? Kijk op onze prijzenpagina voor de mogelijkheden.

Flyboard Sensation Instructievideo

Navigeer hier verder

button1-zijnav

Instructies

Wij leren je alles voor de ultieme kick

button3-zijnav

Uitje?

Het leukste familie- of bedrijfsuitje

flyboard-sensation-shows-demonstraties

Shows & Demo's

De mooiste shows en demonstraties

button4-zijnav

Prijzen

Zelf je eerste Flyboard-stappen zetten

button5-zijnav

Nieuws & Aanbiedingen

Check deze pagina regelmatig

button2-zijnav

Foto's

Je ultieme kick met iedereen delen

contact1_BTN

Contact

Hier vind je onze contactinformatie

flyboard-sensation-almere-facebook_logo

Facebook

Volg ons op Facebook